Thursday, 24 May 2012

Blog Serba Baru

Hai !

First,aku nak cakap thanks la sangat-sangat sebab sudi bace entry aku ni dan visit blog aku yang x seberapa ni. Korang prasan x perubahan yang " melanda " dekat blog aku ni ? Huhu =3 maluu..mungkin pada korang yang baru pertama kali datang ke blog aku,mungkin x tau kagy kot..kehkehkeh..

Sebenarnye,sebelom ni,aku pakai template oleh Lyssa Faizureen ... pada mulanye,aku sukakan template tu,tapi sekarang ni aku gune denim template..aku guna template ni pon sebab aku tengok sedikit tunjuk ajar yang diberikan oleh Kak Amalina ... Bukan kak amalina yang tunjuk ajar..tapi aku hanya tengok tutorial yang diberikan oleh akak amalina ^^

Ape-ape pon,sekarang aku da semakin terer dalam dunia berblogging ni sikit ^^ bak kate pepatah..

Sikit-sikit,lame-lame jadi bukit ^^

Sekian,terima kasih kerana sudi membace ye..bye
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Wednesday, 23 May 2012

Blogger Baru !

Hai !

Dengan ini,baru pertama kalinye aq telah masuk ke alam blogger.Aku boleylah dipanggil " Newbie " kan ? huhu..biasa bro..aku rase,aku masih lagi mentah dalam dunia blog ni :| ... Korang nak tau x ape nama aku ? Jom kita zazzzz...

Nama aku ialah = Muhammad Aminnurrashid
Nickname = Amin
Birth = 4/1/2001
Fb Name = Muhammad Aminnurrashid
Status = Dalam dilamun percintaan

Korang nak tau ke name awek amin ? muhahaha..okay..lek lu der..nanti amin buadkan page mengenai awek amin tu kay..bye..

p/s : harap korang boley beri tunjuk ajar kepada aku okay ? thanks ^^


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment